Skip to content ↓

Academic Year 2022-23

 

Timings of the School Day 2022-23

 

Time

Activity

8:40 am

Tutor Time /Assembly (20min)

9:00 am

Period 1 (55min)

9:55 am

Period 2 (55min)

10:50 am

Morning Break (20min)

11:10 am

Period 3 (55min + 15min Intrinsic Personal Development)

12:20 pm

Lunch 4a (40min)

Period 4a (55min)

1:00 pm

Period 4b (55min)

1:15 pm

Lunch 4b (40min)

1:55 pm

Period 5 (55min)

2:50 pm

RISE (25min)

3:15 pm

End of School